Styreboks Reparation
Styreboks Reparation

Styreboks Reparation

Vores Vision

Vores hovedformål er at løse vores kunders ECU-problemer og få deres biler tilbage på vejen. Vi er stolte af at dele teknisk information og support, som komplimenterer vores tjenester

Vi kan spare dig for tid og penge ved at teste din ECU , før du får skiftet til en ny ECU

Styrebokse bruges til at regulere mange systemer og delsystemer i din bils motor, drivlinje og andre vigtige komponenter. Der er mange symptomer, der kan være forbundet med en defekt ECU

ECU står for Electronic Control Unit. Dette system kaldes motorens hjerne. Den indsamler og fortolker alle indkommende data, så køretøjerne kan køre problemfrit. Derefter giver den kommandoer til de nødvendige dele.
I dag produceres biler med en højt udviklet teknologistruktur og leveres til brugere i denne retning. Et af de vigtigste spørgsmål, der tages i betragtning under produktionen af ​​disse biler, er bremsesystemet og motorstyringen. 

Vi tilbyder en bredere vifte af tjenester til de fleste bilmærker for at hjælpe dig i en række situationer, der kan ske.
Inden for kvalitet servicemuligheden, som vores virksomhed tilbyder, kan vi give information om, at disse fejl og rettelser  på en måde af høj kvalitet til en lav pris.

Ring Nu